Cemix Szaniterszilikon - 310 ml

A Szaniterszilikon kiváló minőségű, hézagtömítő anyag. A megadott ár bruttó ár.

Cemix Szaniterszilikon - 310 ml
Bruttó eladási ár: 3 602 Ft / db(2 836 Ft + ÁFA)

Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-15:43:18

A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.

A Szaniterszilikon kiváló minőségű, oldószermentes, acetátos térhálósodással megszilárduló hézagtömítő anyag. Vízhatlan, időjárásálló, tartósan rugalmas (nem öregszik). Gombásodásgátló adalékot tartalmaz.

Tulajdonságok

  • Oldószermentes
  • Vízhatlan
  • Gombásodásgátló adalékot tartalmaz

Termék előnyök:

  • Rugalmas, vízálló réskitöltés
  • Időjárásálló
  • Széles színválaszték

Alkalmazási terület: A Szaniterszilikon különösen alkalmas vizes helyiségekben ragasztott járólapok, csempék és egyéb szaniter termékek csatlakozási és tágulási hézagainak kitöltésére. Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas

Követelmények az alapfelülettel szemben, a szilikonozást megelőző műveletek: Valamennyi nem nedvszívó felületet alaposan meg kell tisztítani. A hézagok kitöltésére csak a ragasztó és a fugázó teljes száradását követően kerülhet sor. Távolítsuk el a hézagokból a habarcs, illetve a ragasztóanyag maradékát. Az alapfelület legyen száraz, tiszta, por- és szennyeződésmentes.

Aljzatelőkészítés: A nedvszívó felületeket szilikonalapozóval kell előkezelni.

Feldolgozás: A kiömőnyílásnál vágjuk ki a tubust, helyezzük fel a fúvókát és a fuga szélességének megfelelően, 45°-ban vágjuk le a csúcsát. Tegyük a tubust a kinyomópisztolyba. Ragasszuk le a fuga két szélét ragasztószalaggal, majd töltsük ki a fugát szilikonnal. Mosogatószerrel benedvesített ujjal vagy fugázó spatulyával simítsuk el a felületet és távolítsuk el a ragasztószalagot. Anyagszükséglet: 1 tubus szilikon kb. 12 folyóméter kitöltésére elegendő, 5x5 mm-es hézag esetén.