Cemix MM3 - falazóhabarcs - 40 kg

Az Cemix MM 3 falazóhabarcs egy gyárilag előkevert szárazhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

Cemix MM3 - falazóhabarcs - 40 kg
Bruttó eladási ár: 1 967 Ft / 1 zsák(1 549 Ft + ÁFA)

Árak utoljára módosítva: 2024-04-02-09:10:06

A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.

Az MM 3 falazóhabarcs gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt vízzel kell összekeverni. Cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Alkalmazások
Az MM 3 falazóhabarcs új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok falazatainak felépítésére szolgáló építőelemek (vázkerámia, tégla, betonblokk, gázbeton, stb.) falazóhabarcsa. A statikai terveknek megfelelően, a különböző terheléstől függően tartófalak, pillérek, kémények és válaszfalak építésére használhatjuk.

Tulajdonságok

  • >3 N/mm² nyomószilárdság
  • 2 mm-es max. szemcseméret
  • 10-15 mm rétegvastagság
  • Anyagszükséglet: kb. 1,8 kg/1 liter habarcs

Elônyök

  • könnyen feldolgozható
  • magas szilárdságú
  • kiváló, ellenőrzött, egyenletes minőség
  • kézi és gépi feldolgozhatóságú

Követelmények az alapfelülettel szemben, az MM 3 felhordását megelőző műveletek:
Az MM 3 falazóhabarcs felhasználásánál a fogadófelületet és a falazóelemeket a tervezői és a falazóelem gyártói előírásoknak megfelelően kell előkészíteni.

Az MM 3 feldolgozása:
Az MM 3 falazóhabarcsot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), kézi keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. Felhordása kézzel, hagyományos kőműves szerszámokkal, a falazási technológia betartásával, +5°C és +25°C közötti hőmérsékleten ajánlott. A javasolt rétegvastagság 10-15 mm. A falazatok elkészítésénél mindig vegyük figyelembe a falazóelem gyártójának műszaki előírásait. Ha a falazóelem gyártó másként nem rendelkezik, akkor egyaránt töltsük ki a vízszintes és a függőleges fugákat