Cemix MM3 Trassz - trassz habarcs - 40 kg

Az MM 3 Trassz habarcs egy gyárilag előkevert szárazhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

Cemix MM3 Trassz - trassz habarcs - 40 kg
Bruttó eladási ár: 4 004 Ft / 1 zsák(3 153 Ft + ÁFA)

Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-15:43:18

A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.

Az MM 3 Trassz habarcs gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt vízzel kell összekeverni. Trassz és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

  • >3 N/mm² nyomószilárdság
  • 4 mm-es max. szemcseméret
  • 10-15 mm rétegvastagság
  • Anyagszükséglet: kb. 1,8 kg/1 liter habarcs

Elônyök

  • Műemléki épületeknél
  • Várromok helyreállításánál
  • Kiváló, ellenőrzött, egyenletes minőség
  • Kézi és gépi feldolgozhatóságú

Alkalmazások:
Az MM 3 Trassz falazóhabarcs új és régi lakóépületek, középületek falazatainak felépítésére szolgáló építőelemek (tégla, kő) falazóhabarcsa. A statikai terveknek megfelelően, a különböző terheléstől függően tartófalak, pillérek, kémények és válaszfalak építésére használhatjuk. Kiemelten ajánljuk műemléki épületek, templomok, várfalak, romok helyreállításának falazó munkáihoz.

Követelmények az alapfelülettel szemben, az MM 3 Trassz felhordását megelőző műveletek:
Az MM 3 Trassz falazóhabarcs felhasználásánál a fogadófelületet és a falazóelemeket a tervezői és a falazóelem gyártói előírásoknak megfelelően kell előkészíteni.

Az MM 3 Trassz feldolgozása:
Az MM 3 Trassz falazóhabarcsot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), kézi keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. Felhordása kézzel, hagyományos kőműves szerszámokkal, a falazási technológia betartásával, +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten ajánlott. A javasolt rétegvastagság 10-15 mm. A falazatok elkészítésénél mindig vegyük figyelembe a falazóelem gyártójának műszaki előírásait. Ha a falazóelemgyártó másként nem rendelkezik, akkor egyaránt töltsük ki a vízszintes és a függőleges fugákat.