Cemix Kontakt CT - korrozióvédő és tapadóhíd - 5 kg

A weboldalon feltüntetett Cemix ReCon Kontakt CT ár bruttó ár.

Cemix Kontakt CT - korrozióvédő és tapadóhíd - 5 kg
Bruttó eladási ár: 4 217 Ft / 1 zsák(3 320 Ft + ÁFA)

Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-15:43:18

A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.

A ReCon Kontakt CT gyárilag előkevert, cement és polimer tartalmú termék, amely tapadóhídként ill. betonacél korrózióvédelmére is alkalmas.

Tulajdonságok

  • Acélbetétek korrózió elleni védelmére is
  • Kül- és beltéri felhasználás

Előnyök

  • Magas tapadószilárdság
  • Könnyű feldolgozhatóság
  • Csekély repedési hajlam
  • A betonacél szempontjából ideális pH (12-13)

Alkalmazások: Beton és vasbeton szerkezetek R3 osztályú javítására alkalmas nagyszilárdságú durva javítóhabarcs. Lakó-, ipari- és középületek beton felületeinek javítására, mint: hidak, felüljárók, vasbeton oszlopok, zsaluzott betonszerkezetek, kerítések, lábazatok, homlokzati elemek (párkány, ablakkeret, osztópárkány stb.), vasbeton aknák fala, beton aljzatok (burkolat fogadására), lejtésképzés kialakítása (terasz, medence, zuhanyzó stb.), attikák, mellvédfalak, parapet- és egyéb vasbeton panelek javítása. Alkalmazásával biztosítható a betonszerkezetek javításához alkalmazott habarcs megfelelő tapadószilárdsága és biztosítja a betonacélok korrózióvédelmét.

Követelmények az alapfelülettel szemben, a ReCon Kontakt CT felhordását megelőző műveletek:
A betonfelület legyen megfelelő szilárdságú, por- és szennyeződésmentes (zsaluzott felületek esetén a formaleválasztó olajat el kell távolítani!). A károsítókkal telített, roncsolódott, málló, porló részeket el kell távolítani. A betonacélokat a szükséges mértékig fel kell tárni és a felületét a korrodált részektől mechanikai úton meg kell tisztítani, különben nem biztosítható az elvárt tapadás. A fém és az ásványi felületi részeket is ReCon Kontakt CT tapadóhíddal kell előkezelni.

A ReCon Kontakt CT feldolgozása:
A rozsdás betonacélt ill. a nem megfelelő tisztaságú betonfelületet mechanikai módszerrel (pl. homokfúvás) meg kell tisztítani és a szerkezetet elő kell nedvesíteni. Közvetlen a felhasználás előtt az anyagot a hozzáadott vízzel kézi keverőgéppel csomómentesre keverjük. 5 percig állni hagyjuk, és még egyszer átkeverjük. A tapadóhidat teddy hengerrel vagy ecsettel kenjük fel az alapfelületre. Mindig a friss réteget a frissre hordjuk fel.