Információk

A megrendelés, árajánlatkérés menete

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, azt a terméknél az "Jobb árat szeretnék!" gombra, vagy a felső menüben az "Árajánlat kérése" menüpontra való kattintással teheti meg. A megjelenő ajánlatkérő oldalon kérjük töltse ki az összes mezőt, és küldje el részünkre.

Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.

Fizetés

Megrendelését előre utalással, vagy személyesen telephelyeinken készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni.

Baumit termékek szállítása

Raklapos anyagok, vödrös termékek, tartozékok megrendelése esetén, amennyiben a megrendelés értéke eléri a 250.000 Ft,- + ÁFA összeget, a szállítás díjtalan.

Ez alatti rendelés esetén a szállítási díj címenként 10.000 Ft,-+ÁFA.

A gyártó fuvarköltség átterhelést (e-útdíjat) számláz minden zsákos és silós kiszerelésű termékekre, amelynek a díja 780 Ft,- + ÁFA/tonna vagy m3.

LB-Knauf termékek szállítása

  • Fuvarköltség pótlék fixes autó esetén: 800 Ft,- + ÁFA/tonna
  • Fuvarköltség darus autó esetén: 1200 Ft,- + ÁFA/tonna
  • Fuvarköltség pótlék 120 000Ft- + ÁFA megrendelés alatt: 10 000.-Ft,- + ÁFA/cím

Sakret termékek szállítása

Amennyiben a megrendelt termékek mennyisége eléri az 5 raklapot, a szállítás díjtalan. Ellenkező esetben a szállítás díja 10.000 Ft,- + ÁFA. Logisztikai díj: 800 Ft,- / tonna + ÁFA

Számlázás

Kérjük a számlázási adatok pontos megadását, mert a számla elkészítését követően az adatokon már nem tudunk változtatni! Minden esetben az Önök által megadott, megrendeléskor véglegesített számlázási adatok fognak szerepelni a számlán.

Árak

A weboldalon feltüntetett árak gyári árak, tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák a raklapok díját, a szállítást, és a lerakást.